Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Elektrikli Araç Şarj İstasyonunuz Yavuz DTM'de

20-03-2024 15:23
Elektrikli Araç Şarj İstasyonunuz Yavuz DTM'de
Elektrikli araçların kullanımının artması ile birlikte şarj noktalarının ulaşılabilirliği ve yaygınlaşması da ön plana çıkıyor. Yavuz DTM VESTEL olarak, bu konuda da öncülük ediyor, üstün tasarımlı ve yeşil enerjiye katkı sağlayan elektrikli araç şarj istasyonlarımız ile yurt içindeki müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılıyor ve İngiltere, Fransa, Almanya ve Hollanda başta olmak üzere birçok ülkeye ihracat yapıyoruz.



Yerli ÜretimYerli üretim

VESTEL elektrikli araç şarj istasyonları %100 yerli üretimdir.

Bireysel kullanımBireysel kullanım

Elektrikli araç sahibiyseniz ya da elektrikli araç satın almayı düşünüyorsanız, evinize veya iş yerinize elektrikli araç şarj istasyonu kurdurabilirsiniz.

Kolay montaj & servis hizmetiKolay montaj & servis hizmeti

Türkiye’nin neresinde olursanız olun, satış sonrası hizmetlerde kusursuz Vestel deneyimini yaşamak için destek alabilirsiniz.Size En Yakın Servisi Bulun>

Farklı güç seçenekleri Farklı güç seçenekleri

7.4kW, 11kW veya 22kW güç seviyesine sahip VESTEL EVC04 şarj istasyonlarımızdan ihtiyacınıza ya da aracınızın modeline göre size en uygun olanı seçebilirsiniz.Ürünleri İnceleyin>

Tak çalıştır özelliği ile kolay kullanım imkanı Tak çalıştır özelliği ile kolay kullanım imkanı

Tak çalıştır özelliği sayesinde Vestel Elektrikli Araç Şarj İstasyonları kurulum sonrası herhangi bir ayarlamaya ihtiyaç olmaksızın kolay kullanım imkânı sunar.

Ergonomik tasarım Ergonomik tasarım

Talebinize göre ister duvara monte ister stantlı şekilde kullanabileceğiniz VESTEL Elektrikli Araç Şarj İstasyonları, ergonomik tasarımı sayesinde konforlu bir kullanım deneyimi sunar.






IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.